Startthuis_logo

Samen jouw huis voor de beste prijs verkopen

In de huidige markt is een huis verkopen niet zo moeilijk. De allerbeste prijs ervoor vangen, is andere koek. Samen zetten we je woning goed in de markt. We doorlopen de volgende stappen:

01 • KENNISMAKING

Na een kennismaking bij jou thuis, bekijken we je huis. Of nou een van de kamers wel een opknapbeurt kan gebruiken, of het hele huis een make-over nodig heeft; Start Thuis regelt het. Is het beter voor de verkoop om net even dat vloertje te vervangen? Ook dat komt in orde. Puilt je huis uit van de spullen? Geen probleem, we brengen alles wat weg kan naar de stort. Natuurlijk denken we daarbij groen. Wat hergebruikt kan worden, gaat linea recta naar de kringloop!

02 • INFORMATIE VERZAMELEN

Om het marketing- en verkoopproces goed te starten, verzamelen we eerst alle informatie over je woning en de omgeving.

 

03 • VERKOOPSTYLING

Alle pijlen zijn gericht op een geweldig bod. Daarom is een perfecte presentatie van je woning essentieel. Onze verkoopstyliste komt bij je langs om je huis te stylen. Kleine veranderingen maken vaak een groot verschil; dat zal iedereen terugzien op de foto’s!

 

04 • FOTO’S

Foto’s zijn de eerste stap naar een goed gevoel. Daarom zijn goede foto’s ontzettend belangrijk voor potentiële kopers. Start Thuis werkt samen met professionele fotografen, die gespecialiseerd zijn in vastgoed. Zo zorgen we er met elkaar voor dat je huis een plaatje wordt!

05 • PLATTEGRONDEN

Wij zorgen voor een juiste meting en maken op basis daarvan 2D- en 3D-plattegronden van de woning. Daarnaast ontvang je een meetrapport.

 

06 • VERKOOPTEKST

Een goede verkooptekst maakt potentiële kopers enthousiast. Start Thuis zorgt voor een professionele tekst die zodanig aanspreekt dat geïnteresseerden niet anders kúnnen dan direct een bezichtiging inplannen!

 

07 • FUNDA EN BEZICHTIGINGEN

We plaatsen je woning op bekende platformen zoals Funda en zorgen ervoor dat ook op social media niemand nog om jouw huis heen kan.

Eindelijk! De bezichtigingen van jouw woning kunnen beginnen! Start Thuis nodigt de geïnteresseerden uit en plant afspraken in op momenten dat het jou uitkomt. Op professionele wijze begeleiden we alle bezichtigingen individueel en zorgen we ervoor dat potentiële kopers enthousiast worden rondgeleid.

 

08 • VERKOOP

Yes, de eerste biedingen zijn binnen. Het échte werk is begonnen… en spannend dat het is! Geen zorgen, wij houden je op de hoogte van de voortgang. Start Thuis streeft naar de juiste prijs voor jouw woning. Ben je tevreden over de geboden prijs? Dan geven we akkoord!

 

09 • BIJNA KLAAR!

De champagne kan bijna ontkurkt worden, want de volgende stap is het opstellen van de koopovereenkomst. We lopen er samen met jou doorheen, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erin staat.

 

10 • OPLEVERING

Geweldig, de woning is verkocht! We gaan nog één keer langs om het huis te inspecteren en de meterstanden te noteren. Daarna zien we elkaar bij de notaris en mag jij die ene belangrijke handtekening zetten. Gefeliciteerd en proost!

nl_NLNL