Startthuis_logo

Samen je woning verhuren zonder zorgen

Wil je je woning verhuren? Start Thuis helpt je bij het vinden van de beste huurder. Dankzij ons netwerk én de juiste screening vinden we snel de betrouwbare huurder waar elke verhuurder op zit te wachten.

Alsjeblieft, de krenten uit de pap
Start Thuis heeft jaren ervaring in het verhuren van woningen. Om bij woningzoekenden in de smaak te vallen, zorgen we voor mooie foto’s en een pakkende tekst. Onze zoektocht naar de geschikte kandidaat wordt gesteund door een commercieel en actief verhuurbeleid. Via de belangrijkste website Pararius en een aantal verschillende partnerwebsites wordt jouw huurwoning gepresenteerd aan duizenden woningzoekenden. Daarnaast maken we gebruik van sociale media. Woningzoekers worden geïnformeerd over het nieuwe woningaanbod en wij pikken de krenten voor jou uit de pap.

Screening
Na het vinden van een kandidaat-huurder doen wij een screening. Zo controleren we de identiteit op kredietwaardigheid, correctheid, doen wij een adresonderzoek en nemen we contact op met de werkgever van de kandidaat. Wij handelen het papierwerk af en zorgen ervoor dat de verhuur vlekkeloos verloopt. Zo heb jij nergens omkijken naar.

Inspectierapport
Uiteraard zorgen we ervoor dat jij als verhuurder nauw betrokken wordt bij elke fase. We weten je op het juiste moment te vinden voor overleg. Wanneer je woning wordt opgeleverd aan de huurder, leveren wij een volledig inspectierapport waarin de huidige staat van de woning wordt gedocumenteerd, ondersteund door foto’s.

Beheer
Wil je volledig ontzorgd worden? Ook het beheren van je vastgoed kunnen wij als de beste. Meer weten over beheer? Neem contact op met Start Thuis.

nl_NLNL