Startthuis_logo

Samen jouw droomhuis kopen met all inclusive begeleiding

Yes! Je hebt je droomhuis gevonden! Na de eerste bezichtiging ben je dolenthousiast en heb je de woning in gedachten al ingericht. Maar wat nu…

De beste begeleiding
Laat je niet te veel meeslepen door je enthousiasme en maak je vooral geen zorgen: Start Thuis begeleidt je door het aankoopproces heen. We nemen samen alle stappen om een zo helder mogelijk beeld te vormen van de woning en de prijsstelling. Waar bij jou de emotie het al heeft overgenomen, behouden wij de objectieve blik die je in deze situatie hard nodig hebt.

Natuurlijk gaan we met jou mee op pad om je droomhuis te bekijken, maar ook om:
• je te adviseren over de waarde;
• kadastrale gegevens op te vragen. Misschien is er een erfdienstbaarheid of rust er een gemeentelijke beperking op het huis;
• informatie te verzamelen over de locatie en omgeving;
• de bouwkundige staat van de woning te beoordelen. Waar komt die scheur in de gevel vandaan of zien we scheuren in het stucwerk terwijl het huis net nieuw is, hoe kan dat?
• na te gaan of er een bouwkundig rapport nodig is.

Het echte werk
Na de bezichtiging plannen we een vervolgafspraak in om de woning met je te bespreken en onze bevindingen met je te delen. Hoe is de prijsstelling en hoe staat deze in verhouding tot de huizenmarkt? Zijn er mogelijkheden om te verbouwen of uit te bouwen? Als alles helder is en je nog steeds laaiend enthousiast bent, brengen we een bod uit. Onderhandelen is onze tweede natuur; reken maar dat we voor de beste prijs gaan! We staan erom bekend dat we geen geld kósten, maar juist geld opleveren; zo verdien je jouw investering in aankoopbegeleiding dubbel en dwars terug!

De grote dag
Zodra de koopovereenkomst is opgemaakt, beoordeelt Start Thuis of deze aansluit bij de afspraken die gemaakt zijn en of je met een gerust hart je handtekening kunt zetten. Als de grote dag is aangebroken en je naar de notaris gaat om het huis op jouw naam te laten schrijven, staan wij aan je zijde bij de eindinspectie van de woning. Daarna is het de hoogste tijd om zorgeloos te gaan genieten van je nieuwe thuis!

Start Thuis gaat nog een stapje verder
Start Thuis is onderdeel van een groot expertiseteam en helpt je graag op weg met advies in je zoektocht naar een goede hypotheekadviseur of taxateur. Ook kunnen we je helpen met een verhuizing, duurzaamheidsvraagstuk of de verbouwing van je woning.

nl_NLNL